• Troost-Fotografie Geboorteshoot
 • Troost-Fotografie Geboorteshoot
 • Troost-Fotografie Geboorteshoot
 • Troost-Fotografie Geboorteshoot

Geboorteshoot (Beval fotografie/fotograaf)

De geboorte van een kindje is intens en onwijs bijzonder. Deze gebeurtenis verandert jullie leven compleet. Op het moment dat jullie kleine begint te huilen, staat de wereld even stil. Dan worden jullie beloond voor het wachten en harde werken. Jullie ontdekken hoe jullie kindje eruitziet. Willen jullie dit intense moment samen bewaren in foto’s? Lees meer over de mogelijkheden.

 

 

Voor de Geboorteshoot

Jullie verwachten een wonder en gaan een geweldige eerste kennismaking met dit kleine mensje tegemoet; de bevalling. Bevallen is een intense gebeurtenis. Die intensiteit maakt dat niet alle momenten je zullen bijblijven. Om deze gebeurtenis op een rustig moment terug te kunnen halen, denken jullie er aan om een geboortefotograaf aanwezig te laten zijn tijdens de bevalling. De schoonheid en emotie die een bevalling met zich meebrengt, wil ik dan ook laten zien in de foto’s die ik voor jullie maak.  

Kennismaking van de Geboorteshoot

Juist omdat het een enorm intiem moment is, vind ik het belangrijk dat jullie een klik met mij hebben. Daarom is het fijn vooraf met elkaar kennis te maken. Hiervoor plan ik graag een afspraak met jullie in. Tijdens dit gesprek kunnen jullie de wensen kenbaar maken en zal ik uitleggen hoe ik werk. Nadat we met elkaar hebben kennisgemaakt, kunnen jullie beslissen of ik bij jullie bevalling aanwezig mag zijn. Wanneer dit antwoord ja is, zullen we regelmatig contact hebben over het verloop van de zwangerschap.

Wanneer de weeën begonnen zijn brengen jullie mij hiervan op de hoogte. Als de bevalling verder vordert kom ik bij de afgesproken ontsluiting naar jullie toe om de bevalling vast te leggen.

Tijdens de Geboorteshoot

Een bevalling is een achtbaan. Wanneer de bevalling begint, thuis of in het ziekenhuis, stap je in het karretje en de grote rit begint. Als de bevalling doorzet, kom ik om deze mooie rit vast te leggen. Ik zal de spanning en de heftigheid vanaf het aandienen van jullie kindje tot de emotionele ontlading bij het zien van jullie kleintje vangen. Ik zal hierbij op de achtergrond aanwezig zijn, want het is jullie intieme moment. Het is het moment waarop jullie kennismaken met het kindje waar je negen maanden (en langer) een voorstelling van gemaakt hebt. Wanneer de kleine geboren is, zal ik ook aanwezig zijn tijdens het wegen en meten. Zo hebben jullie een volledige en mooie blijvende herinnering in foto’s.

Na de Geboorteshoot

Een aantal dagen na de bevalling, zodra de betaling is ontvangen, ontvang je online van mij alle foto’s, op groot formaat met de hoogst mogelijke kwaliteit. Mochten jullie een foto willen gebruiken voor het geboortekaartje of om te delen op social media, kan dit natuurlijk. Ik verstuur dan binnen een dag een selectie foto’s naar jullie waaruit jullie kunnen kiezen.

 

 Geboorteshoot | 750,-   

 • Vrijblijvende kennismaking
 • Vanaf 4-5 cm ontsluiting tot ongeveer 1,5 uur na bevalling 
 • Minimaal 100 foto’s in hoge resolutie in kleur en zwart/wit
 • Reiskosten € 0,25 per km
 • Geen nabestellingen nodig
 • Alle bewerkte foto’s worden digitaal naar jullie gestuurd

   

 • 24/7 oproepbaar

 

Boek een geboorteshoot/ bevalshoot

Heb je interesse om een geboorteshoot (Beval fotografie/fotograaf) te boeken of heb je vragen neem dan Contact met me op.